top of page

buro PAM

buro PAM is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en architectonische vormgeving.

Mijn naam is Pam Elings-Otters en ik heb een gedegen achtergrond in dit vakgebied.

Na mijn opleiding als grafisch vormgever, fotograaf en interieurarchitect, en bij verschillende bureaus gewerkt te hebben besloot ik in 2011 buro PAM op te richten.

Bij buro PAM staat de kwaliteit van de ontwerpen en een persoonlijke aanpak centraal.

Ik luister goed naar mijn opdrachtgevers, begrijp hun wensen en behoeften, en vertaal dit naar unieke ontwerpen. 

Mijn doel is om klanttevredenheid te bereiken en verwachtingen te overtreffen.

Als opdrachtgever kunt u vertrouwen op mijn expertise en professionaliteit. Ik heb gedegen kennis van zowel interieurarchitectuur als architectonische vormgeving, en bied doordachte oplossingen en innovatieve ontwerpen. Samenwerking gebaseerd op vertrouwen is voor mij essentieel, en ik lever ontwerpen van kwaliteit.

Of het nu gaat om een particulier project of een project voor een (klein) bedrijf, bij buro PAM zet ik me volledig in om uw visie te realiseren. Ik wil een inspirerende, functionele en esthetisch aantrekkelijke omgeving creëren die perfect past.

Bij buro PAM vindt u een betrouwbare partner die met passie en toewijding werkt aan het verwezenlijken van uw dromen en visies op het gebied van interieurarchitectuur en architectonische vormgeving.

buro PAM - Pam Elings-Otters
houten Architectuur

werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit verschillende fasen waarin we nauw met elkaar samenwerken om het gewenste resultaat te bereiken.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en ideeën bespreken.

Daarna brengen we de bestaande situatie in kaart en ontwikkelen we een passend concept. Samen bepalen we de richting voor het vervolg van het ontwerp.

Het ontwerp wordt verder uitgewerkt in het voorlopig ontwerp (VO), waarbij we weer overleggen en eventuele aanpassingen doorvoeren.

 

Vervolgens gaan we naar het definitief ontwerp (DO), waarin het ontwerp tot in detail wordt uitgewerkt.

Na het definitief ontwerp volgt de fase van het technisch ontwerp (TO), waarin we alle technische aspecten gedetailleerd uitwerken, zoals bouwconstructies, materialen, installaties en regelgeving.

Na elke fase hebben we een overlegmoment waarin we samen beslissen over de voortgang van het project.

Op deze manier nemen we jouw wensen en feedback gedurende het hele proces mee, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw visie.

We gebruiken professionele (BIM) software om (fotorealistische) impressies te maken, zodat je een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat.

Indien gewenst kunnen we je ook ondersteunen met esthetische begeleiding tijdens de realisatie. Ons doel is om samen met jou een unieke en functionele omgeving te creëren waarin je je helemaal thuis voelt.

interieur-architectuur

buro PAM is jouw specialist in architectonische vormgeving en interieurarchitectuur. Met oog voor detail streven wij naar hoogwaardige en esthetisch verantwoorde ontwerpen die perfect aansluiten op jouw wensen en eisen. Of het nu gaat om het creëren van een inspirerend interieur of het realiseren van een architectonisch meesterwerk, wij zetten onze expertise en passie in om een unieke en functionele omgeving te verwezenlijken.

Onze aanpak begint met een grondige analyse van de behoeften en visie van onze opdrachtgevers. Door nauw samen te werken en te luisteren naar hun wensen, vertalen we deze naar innovatieve en doordachte ontwerpen. We maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals BIM (Building Information Modeling), om een realistisch beeld te geven van het uiteindelijke resultaat en om efficiëntie en nauwkeurigheid te waarborgen tijdens het ontwerpproces.

Het inschakelen van buro PAM biedt vele voordelen. Naast het creëren van prachtige en functionele ruimtes, helpen we onze opdrachtgevers om kosten en tijd te besparen. Door het werken met een goed doordacht ontwerp kunnen we mogelijke obstakels vroegtijdig identificeren en oplossingen bieden. Dit resulteert in een soepel verloop van het project en voorkomt verrassingen en onnodige kosten achteraf.

Bij buro PAM geloven we in het leveren van hoogwaardige architectonische vormgeving die zowel esthetisch als functioneel is. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die inspireren, verrassen en voldoen aan de unieke behoeften van onze opdrachtgevers.

We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, vakmanschap en tevredenheid.

Image by Dorsa Masghati

samen ontwerpen

we op 200%

Samenwerkers

Rondom buro PAM zijn in de loop der jaren veel waardevolle samenwerkingen ontstaan. We hebben een netwerk van veelzijdige en vakkundige professionals opgebouwd, met wie we een goede en vertrouwde samenwerking hebben.

In deze samenwerkingen sparren, overleggen en werken we samen met de grootst mogelijke passie.

Met trots kunnen we zeggen: "samen kunnen we alles!"

Bovendien sluiten we perfect op elkaar aan, met een gezamenlijke focus op ontwerpen in BIM.

Ontwerpen in BIM, oftewel Building Information Modeling, is een hedendaagse en innovatieve werkmethode die ons in staat stelt om op een creatieve en efficiënte manier te ontwerpen. Het is een digitale omgeving waarin alle betrokkenen samenwerken aan een project. We kunnen virtueel door het ontwerp wandelen, details tot in de kleinste puntjes bekijken en mogelijke knelpunten vroegtijdig opsporen. Met ontwerpen in BIM zorgen we voor een soepele samenwerking, kostenbesparing en prachtige resultaten in elke fase van het bouwproces.

buroPAM-Samenwerkers-MarijeWeijers.jpg

Marije Weijers

Architect

  • Grey LinkedIn Icon

Marije is een fantastische architect die uitblinkt in het creëren van waanzinnige en mooie ontwerpen. Met slechts een half woord begrijppen we elkaar en samen zijn we het avontuur van ontwerpen in BIM aangegaan

buroPAM-Samenwerkers-AlexanderteWitt.jpg

Alexander te Witt

Bouwkundige

  • Grey LinkedIn Icon

Alexander is een enthousiaste en meedenkende bouwkundige die het liefst circulair en biobased werkt.

Samen werken we in BIM en streven

we naar kwalitatieve en esthetisch verantwoorde oplossingen.

buroPAM-Samenwerkers-MarcovdWel.jpg

Marco van der Wel

Architect

  • Grey LinkedIn Icon

Marco is een pionier op het gebied van eco architectuur, zijn tomeloze passie neemt je mee op een reis naar een mooi en goed ontwerp waar ook de planeet gelukkig van wordt.

buroPAM-Samenwerkers-RolandvanDeelen.jpg

Roland van Deelen

Architect

  • Grey LinkedIn Icon

Roland maakt eco architectuur ontwerpen waarvan je niet in één opslag kunt zien dat ze eco zijn; kortom goede architectuur zonder de "footprint"

buroPAM-Samenwerkers-DenisevdLoo.jpg

Denise van de Loo

Styliste & Interieur ontwerper

  • Grey LinkedIn Icon

Denise is een enthousiaste en gepassioneerde styliste & interieurontwerper die al haar energie stopt in het maken van mooie dingen en mensen blij maken. 

buroPAM-Samenwerkers-MaikLeenders.jpg

Maik Leenders

Printing expert

  • Grey LinkedIn Icon

Maik is mijn steun en toeverlaat met alles wat met printing te maken heeft.

Door zijn enorme ervaring gaat hij geen uitdaging uit de weg en heeft overal een passende oplossing voor.

bottom of page