top of page

interieur - architectuur

Vaak hebben mensen een helder idee van wat ze willen, maar vinden ze het lastig om dit om te zetten in een concreet ontwerp of om het visueel voor zich te zien. Bovendien worden de mogelijkheden en beperkingen tijdens renovatie- en bouwprojecten vaak pas duidelijk met een goed uitgewerkt ontwerp. Hoewel het inschakelen van een interieurarchitect kosten met zich meebrengt, biedt het ook aanzienlijke kostenbesparingen op andere vlakken. Het aanpassen van een ontwerp op papier is namelijk veel kostenefficiënter dan wijzigingen doorvoeren tijdens de uitvoering.

Bijkomend voordeel is dat aannemers scherpere offertes kunnen uitbrengen wanneer ze vooraf exact weten wat er moet gebeuren, omdat ze minder risico's hoeven in te calculeren. Bovendien vergemakkelijkt een goed ontwerp het proces van het vergelijken van verschillende aannemers. Met een helder ontwerp voorkomt u bovendien discussies achteraf over de uitvoering van bepaalde zaken.

Naast de praktische voordelen, is er nog iets wat van groot belang is: het is ontzettend waardevol om vooraf een helder beeld te hebben van hoe uw leef- of werkomgeving er straks uit gaat zien. Het biedt gemoedsrust en een gevoel van professionele zekerheid.

buro PAM - Renovatie Woning Arnhem.png
bottom of page