top of page

interieur - architectuur

Vaak weten we heel goed wat ze graag zouden willen maar kunnen ze dit niet omzetten naar een helder ontwerp en/of dit moeilijk visualiseren.

 

Ook de (on)mogelijkheden tijdens renovatie en bouw worden vaak pas duidelijk met een goed ontwerp. Een misverstand bij het inschakelen van een interieurarchitect zijn de kosten. Natuurlijk zijn er kosten mee gemoeid als er een interieurarchitect ingeschakeld wordt, echter op andere vlakken is het enorm kostenbesparend. Een ontwerp aanpassen op papier is uiteraard veel goedkoper als het aanpassen in de praktijk.

 

Ook zullen aannemers een scherpere aanbieding kunnen maken omdat van te voren 100% duidelijk is wat er exact moet gebeuren, zij hoeven dus veel minder risico’s in te calculeren. Ook het spiegelen van verschillende aannemers is makkelijker als u over een goed ontwerp beschikt. Er zijn achteraf geen discussies hoe bepaalde zaken uitgevoerd dienen teworden.

Maar wat wellicht het allerbelangrijkste is; het is ontzettend leuk om vooraf te weten hoe u leef/werk omgeving er straks uit gaat zien.

buro PAM - Melrose
bottom of page